Geen nieuw toestel nodig? Kies voor een sim only!

Een sim only abonnement is geschikt voor wie al beschikt over een goed werkende telefoon of graag een los toestel aanschaft. In combinatie met een sim only abonnement zal dit de goedkoopste manier zijn om te bellen en sms’en.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor een duur toestel dat men moet af betalen. Het is dus een abonnement zonder toestel, zo’n sim only abonnement. Men betaalt enkel voor de abonnementskosten en deze liggen bij een sim only abonnement zeer laag. Het toestel dat men zal gebruiken voor het Sim Only abonnement dient wel simlock vrij te zijn.

Waarom zijn sim only abonnementen populair?

Het grote voordeel van een sim only abonnement is dat men vele malen goedkoper uit is dan bij een ander soort abonnement. Sim only abonnementen worden steeds populairder en zijn te vinden bij bijna iedere provider. Providers willen zoveel mogelijk klanten trekken en doen er alles aan om het goedkoopste sim only abonnement aan te bieden. Om tot het goedkoopste sim only abonnement te komen is het van belang de abonnementen bij de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Door de abonnementen die de voorkeur te genieten met elkaar te vergelijken komt men altijd uit op het goedkoopste sim only abonnement.

Er zijn heel wat nieuwe of minder bekende providers die zeer voordelige abonnementen bieden. De providers die de moeite waard zijn om te vergelijken zijn onder andere Youfone, Simyo en Simpel. Deze providers bieden sim only abonnementen aan voor een zeer lage prijs per maand. De prijs hangt af van het aantal belminuten of sms’jes en verschilt per provider. Het goedkoopste sim only abonnement met een beperkt aantal belminuten komt al vanaf €1,00 per maand.